maanantai 20. kesäkuuta 2011

Glossme.fi tilausta

Tipautin juuri Glossme.fi:lle tilauksen, valitettavasti arvioitu toimituspäivä on vasta 28.6. Selailin kokemuksia parista kuivashampoosta, josta Schwarzkopfin Rockin' it kuivashampoo (8€) sai kamalasti kehuja, mitä nyt joillekin oli osunut suuttimen osalta maanantaikappaleita. Semmoisen pistin siis mm. tilaukseen. Toivottavasti oma puteli toimii moitteettomasti. Tuotetta on kehuttu runsaasti pitkäkestoisuudesta ja hyvästä tuoksusta.

Schwarzkopf got2b rockin' it encore fresh dry shampoo
Kuva lainattu täältä.

Lisäksi ostoskoriin löysivät tiensä GIS (Get InStyle) detox syväpuhdistava shampoo (8€) sekä LdB Bronze värillinen päivävoide (5€).

Get InStyle detox shampoo
Kuva lainattu täältä.

LdB tinted daycreme bronze, värillinen päivävoide.
Kuva lainattu täältä.

Jään siis toimitusta odottelemaan ja innolla kokeilen minkälaista jälkeä em. tuotteilla saan.

4 kommenttia:

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Mä ostin just vkloppuna ton kuivashampoon! Ja lakkakin löytyy. Tykkään molemmista :)

Maryah kirjoitti...

Odotan vielä enemmän innolla! :D En olekaan kuivashampoota aiemmin käyttänyt, mutta ajattelin että kun tulee pestyä ihan liian usein tukkaa (joka päivä tai joka toinen, riippuen vähän säästä, menoista, liikunnasta ym), josko tällä hitusen pidentäisi pesuväliä, ja etenkin kesällä lämpimillä keleillä ja reissuilla voisi olla iso apu. Odotan odotan odotan..! :)

Anonyymi kirjoitti...

LdB:n voide on ihan must kesälle, onneksi muistin ostaa sen pari vkoa sitten. Ei tartte niin meikata ja on naamakin tasaisen värinen, kun tuo ei oo liian tummakaan :)

Maryah kirjoitti...

Voi että, odotan vielä enemmän pakettia saapuvaksi, kun positiivisesta kokemuksesta kerroit! :) Yves Rocherin voidekin on ollut mukava, vähän tumma, mutta näppärä kun ei käytä liikaa ja häivyttää hyvin. Mutta LdB:tä odotellessa! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...