torstai 28. heinäkuuta 2011

Geelikynsien huoltoa

Oli taas aika geelikynsien huollon. Kynsiinihän on tehty pidennykset geelillä muottien kanssa, käytössä on ollut kirkas geeli. Hieman houkuttaisi taas käyttää vaihtelun vuoksi tippejä, mutta näissä vielä pysytään. Ajattelin, josko saisin kasvatettua omat kynnet pidemmiksi ja pidettyä pelkkiä geelejä tovin.. katsotaan nyt kuinka maltan.

Tein pienen kuvakokoelman geelien huollosta.. Klikatkaa kuva isommaksi jos innostaa. Hassulta näyttä tuo oman kynnen kasvu alla, pinkin geelin kanssa se näkyisi vähemmän, värillisen kanssa ei ollenkaan...


Ylärivistä lähtien.. ensin siis poistelin kynsilakat. Seuraavaksi vuorossa oli kynsinauhojen siistimistä ja niiden työntelyä (kuulostaapa hassulta), sekä kynsien viilailua. Viilasin kynsiä lyhemmiksi, ohuemmiksi ja muotoonsa, viilasin kasvurajan ja blokilla viimeistelin. Kynsiharjalla pölyt pois, jonka jälkeen puhdistin kynnet Cesarsin Cleanserillä. Pohjille primer. Seuraavaksi käytin primer geeliä ohuen kerroksen (kovetus 2min.), ja kaksi kerrosta rakennusgeeliä (2min. kumpainenkin). Tämän jälkeen siistin kynnet vielä viilan ja blokin kanssa, ja cleanserilla puhdistelun jälkeen levitin top cover päällysgeelin ja kovettelin uunissa (1min). Viimeisenä kynsinauhaöljyä. Luonnollisesti hommaan kuuluu myös siveltimen puhdistus, jossa käytän myös Cesarsin Cleanseria.

Tulossa on huomenissa postaus glitterin käytöstä kynsissä (geelien ja kynsilakan kanssa), ja viikonlopulla kynsien marmorikoristelusta (etukäteen tehdyt marmorikuviot).

Törmäsin Youtubessa kivaan videoon pigmenttien käytöstä diy-tyyliin (niin meikissä, kynsissä kuin hiuksissa) ja ajattelin liittää sen tänne. Englannin kielen taidosta on kummasti apua tämän videon katselussa. Puhe tulee kylläkin nopeasti, mutta selkeästi.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

iiiihana toi videolinkki . kaunis mies. ah. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...