sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Haastetta

Sain tämmöisen haasteen Lepikossa kuhisee -blogin Mirjalta. Tässä siis jotain hieman minusta.
(Osa tämän postauksen kuvista omia, osa lainattu. Klikkaa kuvat halutessasi isommiksi.)

KUKA?
26 -vuotias tytär, sisko, kihlattu, äitipuoli, ystävä, täti, epävirallinen kummi (en kuulu kirkkoon). Myynnin ammattilainen, sisustusrakentaja, opiskelija (kaupan alan) ja toivottavasti pian yrittäjä. Ainiin, vieläpä dogsitter ja henkeen ja vereen koiraihminen (päivääkään en ole ns. virallisesti dogsitteröinyt vieraiden koiria, pelkästään omia hoidellut). Vieläpä vaatetusalaakin opiskellut (maltti ei muinoin riittänyt perille asti).

Lainatut kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.
MITÄ?
Bloggaan, hölkkään ja heilun muuten, kynsitaiteilen, valokuvaan, kirjoitan, luen, sisustan, remppaan, piirtelen, opiskelen, suunnittelen, akvaariota hoitelen, haaveilen, naureskelen, kuuntelen musiikkia, leffailen, herkuttelen, ystäviä tapailen. 


Lainatut kuvat täältä ja täältä.
MISTÄ?
Milloin mistäkin. Pääasiassa kotona, välillä matkalla. Juuret Keski-Suomessa, pieni mutka tehty Pohjanmaalle ja päädytty ainakin toistaiseksi Pirkanmaalle tänne Tampereen nurkalle. Osa sydämestä kuuluu Jyväskylälle ja Tukholmalle. 
Kuva lainattu täältä.

MILLÄ?
Kävellen, autolla (miehen), pyörällä, junalla, lentokoneella. Riippuu vähän miksi ja minne.

Muutoin... läppärillä, bloggailen siis. Ja hieman muutakin. Hp:n Pavilion dv6 2137eo, jonka kyljessä nököttää Saunalahden nettitikku (mahdollisuus on leijua myös 10megaisen langattomilla aalloilla). Puhelimena toimii Nokian Xpress Music 5800, ajatuksena päivittää HTC:n tai Samsungin uusimpiin puhelimiin sillä vaihteeksi taas Nokialainen on pettänyt kestävyysodotukset (kosketusnäyttöön olen jäänyt koukkuun, se on ihana!). Pääasiassa Mozilla Firefoxilla surffaan, ja yleensä keittiön pöydän äärestä tai sohvalta.Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Kuva täältä.

MILLOIN?
Nyt, muulloin, joskus, jatkuvasti... Riippuu hieman mitä. Postailen milloin siltä tuntuu, pyrin postaamaan blogiin joka päivä jotain, joko livenä tai ajastettuna. Ajattelin lisätä ominpäin vielä pari muuta:


MINNE?
Seuraavaksi Kreikkaan, Liettuaan ja Afrikkaan. Tukholmassa käyn vähän väliä. Nähty on Saksa, Venäjä, Norja, Ruotsi, Intia (2kk), Malediivit, Fuerteventura (Kanarian saaret) ja onpa porhallettu autolla läpi Tanskankin. Intia
Malediivit

Yäk

Hämähäkit ja muut ötökät (paitsi leppäkertut ja perhoset, ne on vekkuleita). Sota, nälänhätä, luonnonkatastrofit, väkivalta. Sairaudet. Syöpä. Ihmiset, joilla ei ole tilannetajua eikä taitoa miettiä mitä sanovat. Ihmiset jotka utelevat asioita jotka todellakaan heille eivät kuulu (ystävät asia erikseen). Narsismi. Odotuttaminen. Epäsiisteys. Tiskipöydälle jätetyt roskat. Lattiakaivot (hyi että!). Hiki. Kylmä (paitsi juuri ennen saunaan menoa). Päänsärky ja vatsakipu. Kylmiä väreitä aiheuttavat kamalat äänet (haarukka ja veitsi + vääränlainen lautanen, kynnet + liitutaulu..). Tökkiminen, siis sellainen sormella tökkiminen. Melu väärässä paikassa väärään aikaan. Selän takana potaskaa puhuvat ihmiset. Valehtelu. Itseriittoiset ihmiset. Roskaaminen. Pessimistit.
Inhoan näemmä tosi paljon kaikkea. :D

Rakastan
Perhettäni, ystäviäni. Iloisia ja hyväntahtoisia ihmisiä. Hyvää huumoria. Kahvia, kokista, skumppaa, vettä, äidin mehuja. Sinihomejuustoa. Mansikoita. SALMIAKKIA, lakua, Åhlgrens bilareita, pizzaa. Tukholmaa. Turkua. Intiaa. Kauniita kynsiä. Leffoja. Kukkia, linnun laulua, koiria, merta. Kauniita sisustuksia ja kaikkea muuta kaunista mitä ympäriltä löytyy.Haasteen saavat nyt ainakin seuraavat: Laurastyle, Jessican pieni kauneusblogi ja Lauruskan lakkausrakkaus!

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Kiitos haasteesta :) Voisin huomisen vapaapäivän käyttää tämän naputteluun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...