tiistai 19. heinäkuuta 2011

Schwarzkopf got2b rockin' it -kuivashampoo

Ajattelin jakaa teille ensimmäisen käyttökerran kokeilun Schwarzkopfin got2b rockin' it -kuivashampoosta. Lueskelin aikani kehuja ko. tuotteesta ja Glossme.fi:ltähän se tällä viikolla tipahti muiden tuotteiden joukossa. Kuivashampoo todella toimi. Ja tuoksuu ihanalle! Jätin hiukset tarkoituksella pesemättä (1.kuva) niin että ne rasvoittuvat, ja tein koesuihkuttelun.

Klikkaa kuva isommaksi

Suihkehan jättää hiuksiin vaalean, hieman pölyyntyneen näköisen, harmaan kerroksen, joka pitää hiuksiin/hiuksista harjata (2.kuvassa). Suosittelen lämpimästi käyttämään jotain toista harjaa kuin mitä vakituiseen käytät (jollet halua heti perään harjaasi pestä), nimittäin tuo harmahtava "pöly" jää harjaan. Yllättäen sitä löytyi ainakin omassa käytössäni myös lattialta ja paidalta, joten kannattaa hieman katsoa miten ja missä suihketta käyttää.

Suihkautin kuivashampoota kädelleni, tältä se näyttää: 

4 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Onhan tuo joo hyvää tavaraa, niin kauan kun se kestää. Minulla jonkun alle 10 käyttökerran jälkeen tuote lakkasi toimimasta niinkuin käyttöönotto hetkellä. Tavaraa kyllä tulee mutta ei enää puhdista hiuksia. :S Tyvi jää sellaiseksi puolilikaisen näköiseksi ja erittäin ällön nahkean tuntuiseksi.

Maryah kirjoitti...

Celia:

Voi harmi! :( Täytyy pitää mielessä. Kaikista löytämistäni kokemuksista ei kukaan moista maininnutkaan. Monella tuntui olevan ongelmaa suuttimen kanssa, mutta ilmeisesti maanantaikappaleita vaan sattunut osalle koska hyvin suuri osa on kertonut tuotteen toimivan täysin moitteettomasti. Itse yritin puhdistaa suuttimen käytön jälkeen huolella.

Muistithan kuitenkin aina ravistaa pulloa huolella ennen käyttöä? Monen tuotteen kanssa jos ravistamisen jättää tai jos pullo on väärin päin, saattaa yty loppua kesken. Vai saattoiko kyse olla siitä että tuote yksinkertaisesti oli lopuillaan?

Kiitos kun jaoit kokemuksesi! :)

Heidi kirjoitti...

Minä on tykännyt 4 Reasonsin hiuspuuterista. Aiemmin mulla oli käytössä Tigin Dirty secret mutta siinä pullot temppuili (tyhjeni itsestään, tukkeutui)ja hinta oli puolet kalliimpi, vaikkakin tuoksu ihana. Molemmat toimii mun mielestä kiireessä tai ihan tuuheuttajina yhtä hyvin.

Maryah kirjoitti...

Kiitos infosta Heidi! :) Pitää pistää tuo 4 Reasons korvan taakse. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...