tiistai 26. heinäkuuta 2011

Varpaankynsiä ja kisailua

Tässä uudet varpahaiset, lakattu uudella Flormar 402 korallinväriselllä lakalla. Kukkakuviot K05 laatasta ja Konadin valkoisella lakalla.


Veikkaan että on pyyhkäisimen uusinnan aika, on kummasti
käytössä mennyt ja naarmuttelee jo laattoja. :(

Taannoinhan käytin varpaankynsissäni foliolle tekemiäni marmorikuvioita, jotka laitoin kynsille folioineen päivineen sillä lakat eivät irronneet foliosta. Heidi kyseli postauksen yhteydessä, että kuinkapa foliot lähtevät irti. No, lähtiväthän ne. Osa lähti alkoi lähteä omin päin, muutoin sitten kynsien uusinnan yhteydessä kynsilakan poistoaineella puhdistelun jälkeen irroittelin foliot, ja jämät piti viilata. Eli lähtevät kyllä, mutta eivät ihan vaan poistoaineella pyyhkäisten. No, nyt sitten kokeilin uudestaan lakoilla kuvioiden tekoa, ja ne onnistuivat lähtemään irti pohjasta! :) Eli ei tarvitse edes miettiä tuon folion kanssa tuskastelua! Postausta teen siitä erikseen, kunhan kuvioita pääsen käyttämään.

1. kuva: folio oli irronnut itsestään
2. kuva: osa foliollisesta kuviosta irronnut itsestään
3. kuva: kynsilakkojen poiston jälkeen

Osa varmaan onkin tietoinen tästä, mutta niille tiedoksi jotka eivät tienneet, ja tietoisille muistutukseksi, järjestää MiMax siis tosiaan Facebookissa Kynnet 2011 -kilpailun 100 Facebook -tykkääjän rajan saavuttamisen kunniaksi. Kilpailussa kisataan siis upeimmista kynsistä. Varsinaisia palkintosijoja on 3 ja lisäksi kaikki sijoittumattomat finalistit (20) saavat koristehyrrän. Osallistujien tulee tykätä MiMaxista Facebookissa ja kuva tulee lähettää 14.8.2011 mennessä.

Klikkaa suuremmaksi:


Itseltä osallistuminen jää välistä, sillä ainakaan toistaiseksi en ole Facebookin käyttäjä (siellä olin mutta sieltä lähdin).

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Scraperit kyllä naarmuttaa laattoja, vaikka olisivatkin ihan uusia, ainakin itsellä. :E Sen ei pitäisi kuitenkaan vaikuttaa mitenkään laatan toimivuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Löysin ihan sattumalta tämän sun blogin ja ihastuin ikihyviksi!!! Mä oon vasta nyt astunu tähän geelikynsien ihmeelliseen maailmaan :D Ootko kauan väsäilly kynsiä, teet ainakin aivan ihania koristeluja! :)

-Lara
http://larazonee.blogspot.com/

Maryah kirjoitti...

Sanna:
Ai, ei tuo mulla aiemmin sitä tehnyt, vasta kun käyttökertoja alkoi kertyä. Yhyy. Ei se kyllä ole näyttänyt vaikuttavan kuvioihin ja leimailuun yleensä, mutta meneehän ne vähän karun näköisiksi. :(

Anonyymi:
Kiva kuulla! :) Geelikynsien tekoa aloittelin noin vuosi sitten keväällä... Nailicious blog -tekstistä (ensimmäinen postaus) löytyykin koko blogin ja kynsien tausta.
Täytyypä käydä kurkkaamassa blogisi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...