tiistai 12. heinäkuuta 2011

Koristuksia

Hieman hiljaiseloa on valitettavasti viikon verran blogin puolella ollut, niin kaikenlaista touhua on ollut että ei ole ennättänyt tai jaksanut, en niin kirjoitella kuin lukeakaan blogeja. Viime viikolla tuli käytyä Jyväskylässä, vanhempieni luona oleskelin muutaman päivän heidän ihanassa kodissaan.. oma niemitontti kauniine istutuksineen, rantasaunoineen ja järvimaisemineen on kuin pala paratiisia. Suuntasin Jyväskylään tiistaina siskon perheen kera ja suoraan isoäitiäni katsomaan, hieman haikeissa fiiliksissä, isoäitini kun valitettavasti sydänongelmien ja muistinmenetyksen lisäksi sairastaa syöpää (maksassa ja haimassa). Jokunen viikko taaksepäin se löydettiin. Kauan aikaa jäljellä ei ole ja huonommaksi menee kokoajan.

Mutta vähän iloisempiin fiiliksiin. Hanin Espanjasta tuomat kynsikoristeetkin selvisivät vihdoin perille oikeaan osoitteeseen:

Ajatus oli tehdä tänään tai huomenna uudet geelikynnet. Aiemmat tipit ovat kasvaneet niin reippaasti yli, että on aika uusien kynsien. Se helppous pelkissä geeleissä olisi, ettei tarvitsisi aina poistaa tehtyjä kynsiä. Tippien kanssa se kun aina tippien vaihdon yhteydessä on tehtävä, tippejäkään ei oikein viitisi kasvattaa pikkuhiljaa pois. Yksi tippi halkesi peukalosta viime viikolla, joten reissun päällä jouduin tekemään uuden kynnen pelkällä geelillä. Oli tarvikkeista osa onneksi mukana, sen takia että tein reissun päällä ex-kälylleni uudet geelikynnet pelkillä geeleillä. Kuvia ei valitettavasti tullut otettua.

Hieman tässä olen Glossme.fi:n tilauksen toimitusta odotellut, nimittäin 3 viikkoa sitten tilauksen tein, arvioitu toimituspäivä oli 28.6. Hieman jo kyselinkin että mihinkä lienee tuotteet jäänyt, vastausta odotellessa... Eipä ole ikänä näin kestänyt, joku kämmi lienee käynyt matkalla.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...