perjantai 1. heinäkuuta 2011

Nivea Beauté Perfect Cover

Posti toi tänään vaikka mitä ihanuuksia Tukholmasta (kiitos taas serkkusellein), mutta mm. DKNY:n ihanan lompakon..


Löytyi paketista myös jotain kynsillekin, nimittäin nukkaamatonta vanua rullalla, on ihan näppärää geelietahmojen pyyhkimisessä.


Jostain syystä oli Nivean tuotteilla K-Marketissa -50% alennukset, olisi varmaan ollut vaikka mitä kivaa, mutta ennätin siinä hädässä ottaa mukaani peitepuikon.. jos sitä nyt puikoksi voi kutsua, nimittäin siinä on harjakset. Otin tottumuksesta vaaleimman kun ei testeriä esillä ollut, ihoni kun on luonnostaa todella vaalea.. tummempi kuitenkin olisi näin kesällä saanut olla.


Nivea Beauté - Perfect Cover, precision concealer, 01 LightPeitevoidetta tulee harjaksien välistä "puikon" toisesta
päästä pyöritettäessä.

En sinänsä ymmärrä harjan funktiota, sillä ihan yhtä hyvin homma toimisi tuubista tms. ja kun voide kuitenkin pitää tasoittaa ja häivyttää. Peitevoide vaikutti muuten ihan mukavalta ja hyvältä iholla, aika näyttää kuinka toimii todellisessa käytössä.

2 kommenttia:

Rissa99xo kirjoitti...

Mä olen ihan samaa mieltä tuon Nivean Perfect cover petevoiteen kanssa - harjalla ei tee mitään! eihän sillä voi edes levittää sitä voidetta kasvoille, vaan se pitää joka tapauksessa tasoitella jollain muulla välineellä.

Maryah kirjoitti...

Itse sutaisen suoraan "harjan" päällä paikkoihin joihin sitä haluan ja sormin levittelen/tasoitan/häivytän. Ihan kiva tuote muuten, ja onhan tuo näppärä ja pieni (veikkaan myös että kuluu todella nopeasti). Mutta tosiaan tuon harjan funktio.. what's the point? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...