keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Cupcakes and other goods

Leivonnaisia... kynsissä nimittäin. Tällaisia söpöläisiä toissa iltana puuhastelin Ihanat Kynnet -verkkokaupan makoisista leivonnaisfimoista:


Eivät nyt oikein pääse edukseen kuvissa, hieman harmittaa.
Lisäisin kynsiin vielä hanin Espanjan tuliaisia eli pinkin ja pronssin värisiä pikkuhippulaisia:Onkos kukaan huomannut että Sokoksen verkkokaupasta saa OPI:n lakkoja? Eli täältä.

11 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Oii, kuinka söpöt kynnet! :3
Olen huomannut, mutta sieläkin on niin kallis hinta, etten ole viitsinyt tilata. :/

Daniela kirjoitti...

Voivitsi miten söpöt kynnet!! Herkulliset suorastaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Oij, nuo ovat söpöt, kerrassaan herkulliset, kyllä! :D Omaan makuun iskee silti paremmin yksinkertaisemmat. (:

Lilli kirjoitti...

Aivan ihanat!

Mirja kirjoitti...

Poukkasin nyt sitten omalta puolelta tänne viestittelemään... Niin siis noi kesto muotit on ollu n.5€kpl vai? No sitten noi mitä oon vilkuillu on aika paljon edullisempia. Jotenkin mulla vaan toi tarrojen käyttö tökkii, en saa vain niistä sopivan mallisia taiteiltua.
Hienoo että sait pöytäpaikan ja todellakin peukutan että saat tavarat kaupaksi...
Muuten saitkos sen mun sähköpostin perille niistä fimoista. Toivottavasti se oli oikee... siis mihin lähetin viestin. Saattais olla joku tietämätön pihalla siitä mun viestistä ;D

Maryah kirjoitti...

Rose: Kyllähän nuo vähän enemmän maksaa, mutta laatulakkoja ovat ja markettilakatkin saattaa maksaa sen 10€ tai päälle, joten ei nyt ihan hirveä hinta jos niin ajattelee. Toki itsekin tulee osteltua paljon halpoja lakkoja, monesti ennemmin ostan muutaman halvemman kuin yhden kalliimman. :)

Marie: Monesti viihdyn itsekin neutraaleissa kynsissä. Ja jos lakka on oikein upea, ei tee edes mieli pistää mitään muuta! :)

Lilli ja Nails1820: Kiitos! :)

Mirja: Vastasin blogisi puolelle :)

Peppi kirjoitti...

aivan mielettömän ihanat!! :)

Mirja kirjoitti...

Huomasin kiitos, nakkasin sua tää s-postilla :)

Mirja kirjoitti...

juu ja en siis osaa näköjään kirjoittaa enää oikein ;S

Prunella kirjoitti...

Herrkulliset on. Sopii nuo herkut hyvin noiden pinkkien tippien kanssa, ja glitterhärpäkkeet myös. Tulipa erästä muutakin blogia tutkaillessa mieleen että enpä olekkaan itse tehnyt yksiäkään pinkkejä glitterkynsiä.. hmm..

Maryah kirjoitti...

Prunella: Ei muuta kuin tekemään. ;) Ja kuvia kehiin! Näemmä blogia kirjoitat itsekin (en ole aiemmin törmännytkään), täytyy käydä kurkkimassa! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...