torstai 8. syyskuuta 2011

Geelauksien päivitystä

Oli jo korkea aika uusia geelaukset (huolto), kasvuraja oli nimittäin jo moooonta mooonta monta milliä. Silti olivat lähes moitteettomassa kunnossa muutoin. Toissailtana siis päivittelin noita geelauksia.

Viilasin kynnet lyhyemmiksi ja muutoinkin ohuemmiksi (jotta uusien geelien kanssa ei tule liian paksuja). Muoto pysyi samana kuin aiemminkin. Normaalisti geelasin kynnet uudestaan, mutta lisäsin vielä pinkkien tippien päälle hennon vaaleanpunaista glitter/helmiäisgeeliä, ja tipin rajalle ja sen molemmin puolin glittergeeliä (isot glitterit). Päälle sutaisu päällysgeeliä. Tykkään kovasti!

Tässä muutamia kuvia... olisi pihalla pitänyt kynnet olisivat olleen oikein edukseen kuvissa...

Helmiäis- ja glittergeelit MiMaxilta.



Mielenkiintoista on se, että taas joku tovi kynsien geelauksien teon jälkeen (ennätin käydä suihkussa yms. pientä touhuta geelikynsien huollon jälkeen) alkoi sormissa selkäpuolella hillitön kutina. Nappasin heti hätäisesti allergialääkkeen ja läträsin sormiini lääkärin määräämää voidetta... ja nappia ja rasvaa on tuossa mennyt toista päivää. Äityi nimittäin taas, mutta ei toki kutinaa laskematta pahemmaksi kuin ennen. Jokunen päivä tässä varmasti taas menee.

Säntäsin taas etsimään netistä tietoa, ja löysinkin (vihdoin) aivan täydellisesti aiemmin ilmenneeseen ihottumaan (mainitsin muinoin aiemmassa postauksessa) mätsäävän kuvauksen ja kuvia. Nyt tässä pohdiskelen voiko tuo johtua uv-valosta tai geeleistä. Keksin illalla laittaa toisen jalkateräni uv-uuniin, jotta saisin edes vähän vihiä siitä, onko kyseessä uv-valolle herkistyminen. Tämähän olisi täysin mahdollista, sillä on runsaasti lääkeaineita, jotka aiheuttavat valoyliherkkyyttä (ihan perus särkylääkkeissäkin). Valo ei näyttänyt kuitenkaan aiheuttavan jalkaani minkäänmoista reaktiota.

Liimasta reaktio ei voi johtua, sillä ensimmäisen kerran tuota ihottumaa ilmeni kun minulla oli pelkät geelaukset, ja nyt en huollon yhteydessä liimaa luonnollisesti käyttänyt. En usko että primeraineet eivät myöskään voi olla syynä. Eikä cleanser. Toki voivathan nuokin ajan kanssa sitä aiheuttaa, mutta hieman epäilen.

Veikkaanpa että joko tässä on geelien vaihdon paikka tai pitkä tauko geelikynsille. Geelejä ei tekisi mieli vaihtaa, sillä tällä hetkellä käyttämäni geelit ovat osoittautuneet ihan mielettömän hyviksi. Koitan nyt vielä päntätä asiasta enemmän ja kunhan tuo taas helpottaa, testailen iholle muuten tekeekö jokin tietty tuote tämän.. Villi veikkaus on että olen allergisoitunut noille geeleille, mutta eipä heitetä kirvestä vielä kaivoon, niin kovasti kun noista tykkään.

Osaisiko joku muuten suositella tai onko kuullut mistään erityisen vähän allergisoivista geeleistä?

Ihanat kynnet -verkkokaupan
tuotteet saapuivat tänään, ai että! Niistä kai huomenissa paremmin! :)

3 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Ihanan nätit kynnet!
Eilen muuten saapui se voittamini tarvikkeet, nopeasti tuli! :)
En osaa sanoa, kun geelejä en käytä. :/

Anonyymi kirjoitti...

Todella nätit kynnet ! (: Geelit eivät ole minullekkaan tuttuja. :/

Maryah kirjoitti...

Kiitos kiitos :)

Rose, kävinkin kurkkimassa blogiasi.. Hyvä että tulivat ripeästi perille! :) Toivottavasti palkinnosta on iloa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...