maanantai 12. syyskuuta 2011

Kukkakimallusta ja kyselyä

Löysin ESN-merkkisen geelisarjan kun etsiskelin herkälle iholle sopivia geelejä.. En toistaiseksi löytänyt suomalaisista verkkokaupasta niitä myynnistä, Ebayn kautta ainakin saisi... Onko kenelläkään hajuakaan tästä merkistä??? Suomalaisia ammattilaisiakin tuota merkkiä näyttää käyttävän. Toinen merkki olisi CND:n Brisa, mutta myydäänkö tätä edes Suomessa amatööreille... Ebaysta sitäkin kyllä löytyisi. Vaan kun alkaa Ebayn kautta tilailemaan parinkympin geelejä, ei purkkia paria enempää voi kerralla tilata tai muuten mäjähtänee lisämaksut päälle.

Pitänee ensi kerralla kokeilla noita Rion geelien jämiä vaikka yhteen kynteen ja jättää muut huoltamatta, että tekeekö tuo geeli samat oireet..

Varpaat saivat pitkästä aikaa uudet lakat/koristelut ylleen (varpaissa kun kestää nuo peruslakkaukset yleensä pitkään). Kynnenkovettajan lisäksi käytössä oli ensimmäistä kertaa Viva la Divan kauniin vaaleansininen helmiäinen, 127. Koristuksina Villihelmeltä peräisin olevia vaaleansinisiä tekstiilikoristekukkia, kiinnitys Mavalan kirkkaalla ja päälle Mavalan pikakuivattajaa. Tekstiilikukissa on hieman efekti kuin hologrammikoristeissa, sävy näyttää aina erilaiselta kulmasta ja valosta riippuen. Valitettavasti tämä ei kuvista taas ihan hirveästi käy ilmi.

Pahoittelut muutenkin viimeaikaisten kuvien huonosta laadusta, riittävässä valossa kun en ole päässyt kuvailemaan ja hieman laiska olen tuon järkkärin ja salamoiden kanssa kikkailemaan, joten perus pokkarikuvia huonossa valossa olette nyt joutuneet sietämään.


Kyselykin päättyi jo hyvä tovi sitten ja ääniä sateli hyvin. Kyselyssähän kysyttiin mieleisintä kynnen muotoa/mallia. 186:sta äänestä 60% (113 ääntä) piti eniten vaihtoehdosta B, eli vain kevyesti reunoista pyöristetystä mallista, joka lienee ainakin rakennekynsissä se suosituin malli. Stiletot saivat vähiten suosiota 10:llä äänellään eli 5% osuudella äänistä.

1. eli B: 113 ääntä / 60 %
2. eli A: 45 ääntä / 24%
3. eli C: 32 ääntä / 17%
4. eli D: 19 ääntä / 10%
5. eli E: 10 ääntä / 5%

Kiitoksia kyselyyn osallistuneille!

1 kommentti:

Rose kirjoitti...

Nätit varpaankynnet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...