perjantai 23. syyskuuta 2011

Fimoleimailuja

Tässä siniset söpötykset, pohjalla Viva la Divan sinistä (127), ja valkoisella leimattuna kukkia Konadin m2 -laatasta. Kuvion keskelle lisätty fimot (kiinnitys Mavalan pikakuivattajalla).
Yritän viikonlopulla muuten saada aikaiseksi postauksen fimoista ja niiden käytöstä, hieman niistä kun kyseltiinkin. Postausta voinee odotella viikonlopulla tai alkuviikolla... alkuviikko vaikuttaisi paremmalta, joskopa ehtisin jo saada uudet Ebayn kautta tilatut fimot. Vähän tuossa pukkaa hommaa moneen lähtöön, mutta yritän ennättää.

China Glazet muuten löytyy nyt myös Ihanat kynnet -verkkokaupasta ja vieläpä varsin fiksuun hintaan! Kaikki ihanat lakat löytyvät täältä. Itselle pitäisikin lähipäivinä kotiutua yksi superkaunis CG-lakka syksyn Metro -kokoelmasta... Myöhemmin varmaan pakko tilata pari muuta ihastusta.

Osa Ebayn tarpeista on jo näemmä matkalla, malttamattomana odottelen.. Varmaan ensi viikolla saapuvat ensimmäiset.

12 kommenttia:

enniriikka kirjoitti...

oi ihanat!

Rose kirjoitti...

Nätit kynnet! :)
Itsekikn olen huomannut nuo China Glazet Ihanat Kynnet kaupassa, mutta melkein 9 euroa, on silti aika kallista. :/

PaRaDeaD kirjoitti...

Oi nää on kyllä nätit! Tosi kiva sininen tuo. :)

Maryah kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Rose: Markettilakat maksaa helposti tuon verran, enemmänkin. Kyse on kuitenkin hyvälaatuisista lakoista, joista saa monessa muussa paikassa pulittaa enemmän. CG-lakat ovat varsin normaali/keskihintaisia.

Esim. Dependillä ym. on halpoja lakkoja kivoissa väreissä, mutta laatu on onneton. Mulla on vielä vuosikausia vanhat Lancomen lakat jotka maksaa kaksi kolme kertaa CG:n lakkojen verran (20-30€), ja vieläkin ovat kunnossa! Eli yleensä hinnalla saa sitten vähän pidempikestoisempaa ja laadukkaampaa iloa kynsiin :)

Veikkaanpa että jos tuota halvemmalla meinaa China Glazeja löytää, pitää tilailla ulkomailta.

Anonyymi kirjoitti...

Oij kun ovat nätit kynnet! (:

Rose kirjoitti...

Niin onhan ne suomen normaali hinnoilla halvempia, mutta alesta löysin China Glazea 5 eurolla :)

Maryah kirjoitti...

Rose: No se oli jo halpa se! :)

Sonne kirjoitti...

Mun pitää nyt kanssa puuttua tähän China Glaze-keskusteluun.

Totta on että tuota halvemmalla ei taida Suomesta kys.merkkiä saada, mutta kun ulkomailta saa tuolla hinnalla 2 pulloa, niin mieluummin tilaan sieltä, kun valikoimakaan ei tuolla Ihanissa Kynsissä näytä kovinkaan iso olevan. :) Kuitenkin jos Suomen markettilakkojen ja China Glazen välillä pitäisi valita, niin jokatapauksessa ChG:tä ostaisin niiden sijaan, vaikka sitten Suomen hinnoilla.

Maryah kirjoitti...

Sonne: Ulkomailta toki saakin, joskaan kaikki ei uskalla tai pysty tilaamaan. Ja vaikka vasta itsekin tein Ebayn kautta tilauksia joiden loppusumma Suomen hinnoissa olisi 3numeroinen, siltikin mielellään sitä tukee ostoksillaan suomalaisia yrittäjiä. :)

Varmaan jos ostelisin kokonaiset kokoelmat CG:stä, ulkomailta tulisikin tilattua.

Ihanien kynsien CG-valikoima tulee laajenemaan. \o/

Sylvia kirjoitti...

What a great combination with stamping and fimo!

iiviz kirjoitti...

Eksyin tänne sun blogin puolelle ton lepikossa kuhisee blogin kautta,ja ihastuin heti!Tykkään ja tottahantoki jään seurailemaan!:)

Maryah kirjoitti...

Sylvia: Thanks! :) Have never done that before.. :)

Susski: Voi tervetuloa lukijaksi, toivottovasti viihdyt! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...