keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Geeleistä

Geelikynnet lähtivät toissailtana, naps. Luvassa on siis taukoa rakennekynsistä ja luonnonkynnen vahvistamista muilla keinoin. Taiteilut eivät kyllä siihen lopu, enkä ole geelikynsienkään kanssa vielä luovuttamassa. Pieni tauko kehiin ja Brisa-geelin saalistusta ulkomailta. :) Onneksi edes hitusen sentään jäi omiin kynsiin pientä pituutta etteivät ihan tyngät ole, sen verran olivat ehtineet geelien alla kasvaa. Yllättävän hyvässä kunnossa ovat omat kynnet, koko kesän tietysti kun olen popsinut nappeja.

Sutaisin kynsille kovettavaa sekä Eveline Cosmeticsin vitAminail therapy -lakkaa (pun. 531). Ihanan värinen ja valoa heijastava tuo lakka! Hieman näkyy allergiareaktioiden jälkiä sormissa, mutta säästin teidän pahimmilta muokkailemalla kuvankäsittelyohjelmalla pipejä pois. Eilen tosiaan kurkistelin geelimääriä purkeista, sain siinä iholleni geeliä ja taas suuttuivat sormet. Samalla tympäännyin ja poistin geelikynnet kokonaan, vaikka tälle nyt ei varsinaisesti varmaan tarvetta olisikaan ollut, tuo kovettamaton geeli kun tuo sen tekee, ei kovettunut. CND Brisan geeleissä noita akrylaatteja siis ei käsittääkseni ole, joten nähtäväksi jää myöhemmin jos noihin geeleihin käsiksi pääsen, aiheuttavatko ne jotain.

Nyt on tähän yhteyteen pakko muistutella kaikkia kotona kynsiään geelaavia, että välttäkää oikeasti tuota kovettumattoman geelin pääsyä iholle! Näemmä nimenomaan tuo kovettumaton geeli voi aiheuttaa allergisia reaktioita pidempiaikaisessa ärsytyksessä. Vallan hyvin voisin suositella hanskoja käytettäväksi, etenkin jos usein olet tekemisissä geelien kanssa!

Lepikossa kuhisee -blogin Mirjan kanssa tehtiin hieman kauppaa, lähiaikoina pitäisi luukusta tipahtaa minulle kasa fimoja ja puolestani pienestä korvauksesta Mirjalle noita käyttämiäni perusgeelejä. Geelit ovat laadukkaan tuntuiset, mutta valitettavasti minulle eivät enää sovi. Mirjan blogia kannattaa muuten käydä kurkkimassa, sieltä löytyy muun muassa kauniita käsinmaalauksia kynsille!

Niin ja kommentoikaa ihmeessä tuota Facebook-kyselyä sivun oikeassa laidassa. Ääniä, ja kommenttia miksi ei, miksi kyllä, miksi ihan sama. Olisi kiva kuulla mielipiteitä. :) En ole Facebookiin säntäämässä, mutta kunhan mielessä kävi kysäistä muiden kantaa.

Tässä samalla Ebayta kurkistelen.. kotiutettavaa löytyisi vaikka ja kuinka, mutta pitää yrittää hillitä itsensä. :D

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihanan syksyisen värinen lakka :)

Rose kirjoitti...

Ihanan värinen lakka! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...