torstai 22. syyskuuta 2011

Fimoja, strasseja ja Ebayta

Fimot kotiutuivat eilen! Kiitos Mirja!


Tiimarista löysin muuten tällasia tarrapohjaisia strasseja. Väreissä ja muodoissa olisi ollut valinnanvaraa, mutta tällaiset nappasin itselleni:

Pinkit ja punaiset

Tumman- ja vaaleanvihreät

Eikä muuten olleet ihan hinnallakaan pilattuja, 1,99€ / arkki.

Toissailtana tosiaan kurkistelin Ebayssa.. ja kurkistelin.. ja kurkistelin... ja klikkailin... ja taas vähän klikkailin. No, kertyihän sitä aika lailla. Tulossa on yhtä sun toista, eli osan voisin laittaa tätä kautta myyntiin jos ostajia löytyy... Tulossa on monen sortin kynsikoristeita, siveltimiä, kiekkoja, hyrriä, dotting tooleja, tekoräpsyttimiä...

10 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Ihania fimoja ja tarrastrasseja! :)

Airi kirjoitti...

minkä kokosia noi strassit suunnillee on?:)

Maryah kirjoitti...

Airi: 3-6mm välillä nuo koot, mittasin oikein mitat kanssa. :D Olisi ollut tarjolla eri kokoja ja eri malleja. Melkein tekisi mieli hakea lisää...! Kauniita värejä oli kyllä...

Anonyymi kirjoitti...

Koitin etsiä samanlaisia paikallisesta Tiimarista, mutta valikoima oli yleisen huono - eipä löytynyt. :/ Pitää varmaan etsiä jostain muualta. (: Ja kivoja firmoja. (:

Maryah kirjoitti...

Marie: Juu näin on, Tiimareiden valikoimat vaihtelee myymälätyypeittäin ja tietysti muutenkin. Toivottavasti löytyy!

Fimoja on tulossa lisää, tilasin Ebaysta juuri 100kpl paketin, joten osan laitan varmaan tätä kautta myyntiin, niin paljolla tuskin teen mitään. :D

Anonyymi kirjoitti...

noista fimoista kysymys ku ne on ihan vieraita mulle, että käykö noi pelkästään rakennekynteen vai sopiiko ne myös luonnonkynnelle? Entäs tuota miten niitä niiku käytetään? :D Kuluuko noi tangot jotenkin vai miten se kuva tulee kynteen? Yritin ettiä tietoa netistä mut en oikee tajunnu.. :D

www.tahtipolya.blogspot.com

Maryah kirjoitti...

Hyvän kysymyksen esitit. Voisin vaikka tehdä fimoista erillisen postauksen! :) Siis tottakai sopii sekä rakennekynsiin että myös luonnonkynnelle. Olen käyttänyt jopa lasten kynsissä fimoja. :) Itse kiinnitän koristeet lakan kanssa, mutta monesti nämä liimataan kiinni. Liiman kanssa tietysti kestävät pidempään, mutta fimojen irtisaaminen voi olla kovatöisempää.

Fimoja myydään sekä pötköinä että valmiiksi viipaloituna. Viipale yksinkertaisesti kiinnitetään kynnelle liimalla tai huolellisesti lakalla. Itse fimotangoista palojen leikkaaminen on todella simppeliä, ne leikataan pienellä metallisella terällä joita suomalaisetkin verkkokaupat myyvät.

Jospa vaikka tekisin viikonloppuna fimojen käytöstä postauksen?! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ooo kuulostaa jännittävältä!! Ehkä vois joskus tilailla ja kokeilla :> Tee ihmeessä postaus, mielelläni tutustuisin enemmän niihin! :)

www.tahtipolya.blogspot.com

minna kirjoitti...

minä ainakin olisin kiinnostunut tilaamaan joitain tarvikkeita :)

Maryah kirjoitti...

Hani: Teen jutun juu. :) Ja tosiaan ebaysta on tulossa noita fimoja kanssa iso kasa, laitan osan varmasti tätä kautta myyntiin sekä kokonaisina pötköinä että viipaleina ja edullisesti.. Wink wink ;)

minna: Tosiaan kuten mainitsinkin niin tänne tulee osa noista tarpeista kunhan kaikki ovat vain kotiutuneet. Ja jos tarkoitit että olet kiinostunut kimppatilaamisesta, voidaan miettiä tuota sitten ihan erikseen. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...