keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tavaranpaljoutta

Tässä välissä pääsi China Glazen Snow Globe ihan sellaisenaan kynsiin:
Yksinkertaisilla mentiin nyt, sillä DHL:n kuski tipautti minulle NDED:n tilauksen; Euro-Line uv-geelit ja tarkoitus olisi vielä tänään niitä kokeilla jos suinkin ehdin. Odotan oikein jännityksellä, että pystynkö näitä geelejä käyttämään. Sen mitä huonolla saksankielentaidollani käsitin, purkissa kyllä varoiteltiin ihokosketuksesta (toki geeliä ei saisi yleensäkään päästää iholle) ja että voi aiheuttaa allergisen reaktion. Sikäli hauskaa, että NDED:n sivuilla mainostettiin että sopii allergisille. No.. nähtäväksi jää.


Tässä välissä on ehtinyt kaappeihin kertyä uutta tarvetta ihan laidasta laitaan, Pretty.fi:n ja Yves Rocherin tuotteet esittelen erikseen, mutta esitelläänpä nyt osa niistä muista:

Seppälän alesta löytyi taannoin kaikkea kivaa, itselle ja pikkuplikalle.
Kirsikkakorvakorut oli paras löytö.
Kuorinta-aine on kiva, joskin mielestäni raetta pitäisi olla enemmän suhteessa "geeliin".
Toasted Coconut -vartalovoide vaikutti paremmalta kuin mitä sen tuoksu käytännössä on;
kuitenkin ihan käypä tuote.Wet 'n Wild - Wild Shine - E466 Blue Moon
Beauty Uk - 36 Neon Blue
Pretty Womanin valkoinen lakka
Beauty Uk - 47 GreenTiimarista löytyi isompia helmenpuolikkaita sekä uutuuksista erilaisia strasseja sekä
paljettikirjaimia ja -numeroita. Passelin kokoisia kynsiin.
Lisäksi löytyi pyöreitä isoja strasseja.

Strassit siirtyivät hyrrään ja rasiaan, kirjaimet ja numerot pääsivät pikkupurkkeihin.

Ja Tukholmasta serkkuseni lähetti ihan mahtavia juttuja...
Paketista löytyivät iki-ihanat karvapopot ja asustetta ja kynsikivaa ym, tässä osa kaikesta;
Kynsitarroja, ripsiväri, kokokynnen tarrat, fimoja hyrrässä, hologrammikoristeita
sekä Kubissin lakat: tumma lila 29, vaalea lila 28 ja sininen 55.

Ihan mahtava party bag sekä Chanel-logolliset kännykän suojapussi ja taustatarra.
Täytynee etsiä jostain edullisesti iPhoneen uusi suojakuori johon voi huoletta tarran kiinnitellä,
saa välillä vaihdella lookin Chaneliin. I looove!

Lisäksi tänään saapui iso kasa mosaiikkitippejä, mielenkiinnolla odottelen niiden käyttöön pääsyä. Ikinä en ole kokeillut, ja jänniltä kyllä vaikuttaa. Muistaakseni noita on ollut myynnissä jommassa kummassa tai ellei jopa molemmissa; Ihanat kynnet -verkkokaupassa sekä MiMaxilla (nyt en löytänyt, toki voi tulla myöhemmin lisää). Suurin osa tipeistä jää omaan käyttöön, osa menee seuraavaan palkintoon (arvonta ja/tai koristelukilpailu) ja osan tietysti voisin pistää vaikka myyntisivulle jos joku haluaa noita päästä kokeilemaan.

3 kommenttia:

Eerika kirjoitti...

Moikka! ite oon tilannu tuolta kans mun omat akryylit. Ja siis sen sivun saa kyllä kanssa suomeksi. Tosin se suomi on välillä kyllä sellasta, ettei tahdo saada selvää, että mitä lopulta tarkoitettiin. Mutta itse oon sivun tuotteista tykännyt kovasti. Toivotaan, että sopii sulle noi geelit :)

Bambi kirjoitti...

Ohhoh, onpas paljon kaikkea uutta kivaa! Hyvä tietää, että Tiimarissakin voisi olla kynsille sopivia tuotteita, pitääkin seuraavalle kertaa katsastaa lähikaupan valikoima. Kiitos siis vinkistä :)

Maryah kirjoitti...

eerika:
Suomeksi käytinkin, joskin käännökset taitaa olla välillä vähän kömpelöt. Purkeissa info vaan oli saksaksi mitä tuotteen kuvauksessa ei NDED:n sivuilla ollut. Tosi nopeasti tulivat kyllä, eilen olisivat jo tulleet mutta kun en ollut kotosalla päivällä. Ehkä sitä jatkossa uskaltaa tilata muutakin :)

Bambi:
Juu, kynsitarrojakin siellä on ollut myynnissä (jopa prameita tekoripsiä). Aika paljon normiaskartelutarvikkeita voi käyttää kynsiin mitä Tiimarista löytyy: tarroja, glitterhileitä, ja juuri esim. noita strasseja ym. Aiemmin olen postaillut tarrapohjaisista strasseista, joita Tiimareista löytyy eri väreissä ja muodoissa arkeittain (olikohan pari euroa pkt), sopivat hyvin kynsiin jollei pelkää reippaan kokoisia strasseja. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...