tiistai 17. tammikuuta 2012

Geelit ym. myynnissä

Lisäsin tuonne myyntisivulle nyt nuo Euro-line geelit, tarjota saa jotain jos kiinostaa. Myyn mieluiten settinä, mutta toki tuon valkoisen geelin voi tuosta paketista irroittaa.

Tulossa on myös tippejä ja kai vähän muutakin (kunhan nuo kaverit ensin valkkaa päältä), myyn osan pois kun suotta jemmailen tippejä ym. jossen nyt niitä nyt ainakaan ihan heti pääse käyttämään.

11 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Mitä tarvikkeita geelikynsien tekemiseen tarvii?

Anonyymi kirjoitti...

Entiedä mitä tekisin, haluaisin aloittaa tekemään geelikynsiä, mutta en tiedä mitä siihen tarvitaan ja miten tehdään? Olisiko sinusta apua?

Maryah kirjoitti...

Anni ja anonyymi:

Ihan ensimmäisenä geelikynsien tekoon tarvitaan uv-uuni ja geeli(t). Ensimmäistä kertaa geelien kanssa puhastelijan kannattaa hankkia yksivaihegeelit (eli geelaukseen riittää vain yksi geeli), myöhemmin monivaihegeelejä kannattaa kokeilla ehdottomasti! :) Geelien levitykseen tarvitaan sivellin. Uv-uuni tosiaan on myös tarpeen, näitä löytyy 9-36W uuneja; mitä tehokkaampi, sen parempi.

Lisäksi tarvitset puhdistusaineen (pyyhkimisaine, tahmanpoistoaine...), mielellään desinfioiva. Tällä puhdistetaan kynnet ennen geelausta ja geelitahmat kynsistä sekä välineistä. Lisäksi primer, jota käytetään ennen geelin levitystä luonnonkynnelle.

Tarpeellisia ovat myös sopivat viilat (ja bufferblokki), tippileikkuri sekä tipit tai muotit jos kynsiin halutaan lisäpituutta.

Verkkokaupat myyvät rakennekynsitarvikkeita ja -aineita sekä yksittäin että aloituspaketteina (lampuilla ja ilman), kannattaa käydä kurkkimassa vaikka MiMax ja Ihanat kynnet (sivupalkin bannerista pääsee suoraan). Itse hankin aikoinaan Rion aloituspakettini Hobbyhallista.

Ohjeita löytyy netistä, ja osa verkkokaupoista myös sellaisia antaa/myy. Kannattaa muutenkin paneutua aiheeseen kunnolla. :) Youtubesta löytyy myös paljon tutorialeja (ohjevideoita).

Jos nyt mielenkiintoa on hankkia geelaustarpeita, minulla on joutavana erilaisia tippejä, muotteja ym, mutta laitan niistä huomenissa tiedot kuvineen myyntisivulle (halvalla lähtee). :) Lisäksi tulossa on tässä blogissa lakkauskisa tai arvonta jonka palkintona on geelikynsitarvikepaketti (ilman lamppua).

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle avusta, Mietin semmoista juttua että kun tuolla mimacissa on monenlaisia nuita aloituspakettia että mitä niistä sinä suosittelisit, katsoin itse GEELIKYNNET aloituspaketti , Sure Promise + 36W UV uuni 74.95 ja Geelipaketti LARGE 9W 72.95 kumpaa sinä suosittelet, sitten miten niitä kuviolaattoja käytetään, ja voiko niissä käyttää mitä tahansa kynsilakkoja vai pitääkö olla jotain tiettyjä
Käytän jatkossa vaikka tämmöistä nimimerkkiä Jennni

Maryah kirjoitti...

Anonyymi/Jennni:

Suosittelen tuota 36W-uunilla varustettua pakettia ihan puhtaasti siksi että kannattaa hankkia heti tuollainen tehokkaampi uuni ja lisäksi yksivaihegeelit voivat alkuunsa olla helpommat opetella geelikynsien teko. :) Muuten monivaihegeelit ovat kyllä oman kokemukseni pohjalta paremmat.

Muuten tuo toinen pakettikin on vallan hyvä mutta itse kaipaisin tehokkaampaa uunia.

Ytymmällä uunilla varustetussa setissä sanotaan olevan kirkkaita tippejä (kuvat taas kertovat muuta mutta todennöisesti teksti on se paikkansa pitävä), luonnonväriset tipit ovat alkuunsa hyvä hankinta (miksipä ei valkoisetkin -> ranskis).

Leimasinkoristeluissa tarvitaan paksumpia ja runsaspigmenttisiä lakkoja, siksi leimasinkuviointiin onkin omat lakkansa. Kuvion tekeminen voi onnistua jollain peruslakallakin, mutta pääsääntöisesti peruslakoista ei ole leimauskäyttöön. Konadilta löytyy hyvät valikoimat leimauslakkoja (mm. MiMax myy).

Leimasinkoristelu on niinkin yksinkertaista, että lakkaa levitetään haluamasi kuvion päälle, ylimääräinen pyyhkäistään ns. scraperilla (metallinen terä) ja leimasin painetaan kuvion päälle ja siirretään kuvio kynnelle.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle avusta :) Enköhän pääse näillä tiedoilla pitkälle :),Tuhannet kiitokset.
Jennni

Anonyymi kirjoitti...

Vielä semmoinen kysymys että onko tuo primeri pakollinen ostos heti? Ja voiko nuitten geelivärien lisänä/ samalla käyttää normaaleja kynsilakkoja vai miten se toimii?
Jennni

Maryah kirjoitti...

Anonyymi:
Vastaus tulee nyt parin päivän viiveellä, pahoittelut. Primerin käyttö on jokaisen oma asia, mutta itse en ikinä jättäisi primeriä pois... vaikuttaa nimittäin nimenomaan kynnen pysyvyyteen, ja muutama euro primerista ei pidemmällä tähtäimellä tunnu missään. Primer nimitäin kestää kyllä pitkään (käytetään todella vähän).

Maryah kirjoitti...

Ja vielä noista lakoista ja värigeeleistä... Ihan normaalisti voit käyttää kynsilakkoja, mutta älä levitä lakkaa geelin alle tai geelauksien sekaan märälle geelille; kynnet ei todennäköisesti pysy kunnolla ja kynsilakkahan myös kuivaa eri tavalla, haihtumalla.
Valmiin geelauksen päälle kun lakkailet, voit toki vielä sipaista päällysgeeliä ohuen kerroksen lakkauksen päälle sitä vahvistamaan. Ja jos kynsiä aiot lakkailla normaaliin tapaan, värigeelit eivät ole alkuunkaan välttämättömiä.

Jennni kirjoitti...

hehheh, olen minä aika välkky, olen sinulle kirjoitellut anonyyminä nimimerkillä Jennni ja nyt vasta hoksasin että voin kirjautuakkin tänne :) Taidankin alkaa lukemaan sinun blogia :)

Maryah kirjoitti...

Jennni: Oikein kiva kuulla! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...