sunnuntai 8. tammikuuta 2012

MiMaxin uutuuksia ja uudet kynnet

MiMaxilta tosiaan tuossa ennen kuun vaihdetta tilailin kivoja uutuuksia; tarroja, water decalseja ja höyheniä sekä xl-leimauslaatan (D), josta tänään kynsille pääsi yksi kuvio. Tuo laatta kokonaisuudessaan on ihan mahtava, todella kivat koko kynnen kuviot (laatat löytyvät täältä.)

Pohjilla on yksi Passion for Nails -blogin arvonnassa aiemmin voittamistani lakoista, Golden Rosen upean pinkki 142. Kuviot Konadin Blue Pearl. Käytössä oli myös sinisiä strasseja, Mavalan kirkasta ja Artisanin Touch 'n Seal uv-päällyslakkaa, josta postausta on tulossa huomenna.


Laatta löytyy täältä.

Laatan lisäksi kirjeestä kuoriutui tosiaan myös höyheniä, water decalseja ja tarroja:
Ylärivi + alarivin sulkakuviot water decalseja ja alarivissa parit tarrat (kultaiset tuli yllärinä)

Höyhenet löytyvät täältä, water decalsit täältä ja tarrat täältä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienot :)

Vanquish kirjoitti...

Ihanat kynnet! :) Ja tosi kiva, kun ei ole samoinpäin kaikki kuviot :)

Niniane kirjoitti...

Hei mikä leimasin sulla on ja miten noi XL-latan kuviot mahtuu siihen? Oon kuullut, että pitäis olla joku isompi leimasin, mutta en tiedä mitä semmoisen hankkis. Olen noita XL-laattoja meinaan hankkimassa. :)

Maryah kirjoitti...

Niniane: Ihan perusleimasin, Konadin ja sitten toinen vastaava. Oon tässä ajatellut hankkia juuri noita koko kynnen kuvioita varten Konadin Multi Stampin tai muun vastaavan jos jostain löytyy... Käsittääkseni tuo Multi Stampin toinen leimasin on isompi ja riittä hyvin noille kuvioille.

Cesars myy tuota leimasinta, mutta kyselin tuossa myös Ihanat kynnet -verkkokaupasta että onko heille tulossa sitä myyntiin (vastausta odottelen).

http://www.cesarsshop.fi/konad-multi-stamp-uutuus-p-2875.html

bonnie kirjoitti...

AIVAN ihanat kynnet! Mahtavat! :)

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Tosi kiva väriyhdistelmä! Mua alko nyt himottaan toi laatta. :3

Niniane kirjoitti...

Kiitos Maryah vinkistä! Ois kiva, jos Ihanille yknsille tulis vastaava, sillä Cesarsille meni jus viime kuussa tilaus, enkä viitsis ton stamperin takia tehdä uutta tilausta ihan heti. Jos kuulet iseltä Ihanilta kynsiltä jotain, niin saa vinkata mullekin päin. :)

Tuli muuten arvontavoittokin tänään kotiin! Kaikki ihan ehjänä! Kiitos paljon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...