torstai 26. tammikuuta 2012

Mattalakkaa, Lily Loloa ym.

Hieman hiljaiseloa muutama päivä on blogissa ollut; töitä, opintoja, reissua (ihan vain Suomen sisällä) ym. On ehditty kaiken keskellä uuttakin taas haalimaan:

Seppälään oli tullut uusia Golden Rose -mattalakkoja joista kotiutin mustan. Värejä oli muitakin tarjolla ja yhden 11,5ml purkin hinta on vain 2,95€. Kokeiluun ei ole vielä päässyt varsinaisesti... Kotiutettua varmasti tulee muitakin kuin tämä yksittäinen jos osoittautuu hyväksi.

Lisäksi Seppälästä mukaan tarttui Wild & Mild glitterlakka 61 Flash ja Fing'rs:n kynsitarroja

Ellokselta tilasin muiden tuotteiden joukossa ensimmäisen Lily Loloni, meikkivoiteen korvaavan mineraalimeikkipohjan. Hieman nettiä ensin selailtuani uskalsin tilata Blondie-sävyn, joka osoittautuikin juuri sopivaksi. Käyttämään en ole vielä päässyt varsinaisesti, mutta usko tuotteeseen on kova, ja viimeaikoina käytössä ollut WnW:n mineraalipuuteri on ainakin vaikuttanut ihoon positiivisesti. Ainoa mikä tuossa Lolossa tähän hätään tökkii, on tuo halvanoloinen ja jotenkin tylsä purkki (vaikuttaa siltä että jos pääsee tippumaan, halkeaa helposti), miinusta siitä.

Ellos tosiaan myy Lily Loloa, mutta kannattaa käydä kurkkimassa Lily Lolon oma verkkokauppa, osasta tuotteitahan saa tilattua reilun punnan hintaisia sampleja jos on epävarma hankinnoistaan, ja saapa tilauksiin valita kaupanpäällisiäkin (olikohan min. 20£ ostosta).Elloksen tilauksen mukana sai eurolla IsaDoran setin, josta löytyy kynsilakka, ripsiväri, huulipuna sekä 2-osainen huulikiilto. Kaikenkaikkiaan hyvät, neutraalit sävyt ja ripsivärikin vaikutti vallan hyvältä.

Huulikiilto - Värillinen sekä päälle lisättävä kiilto
Hieman helmiäinen nudelakka, 21 Sublime Beige, hypoallergeeninen koostumus
Huulipuna, 56 Mocca Pink
Vedenkestävä ripsiväri

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...