lauantai 28. tammikuuta 2012

MiMaxilla uutta

MiMaxilta kuului muuten tällä viikolla uutisia; verkkokaupan maksutavat monipuolistuvat helmikuun alussa eli vaihtoehtoina tulee olemaan myös lasku ja osamaksu. Lisäksi myyntiin on tulossa uusia värigeelejä, Konad-uutuuksia, multistamper-laimasin sekä rakennekynsitarvikkeisiin kuitu-menetelmän tuotteet, joiden pitäisi sopia myös allergisoituneille. Tuohon tekniikkaan en ole Youtuben videoita kummemmin päässyt tutustumaan mutta mukavahan se olisi kokeilla sopisiko tuo itselleni. Onko teillä lukijoilla jollain kokemusta tuosta tekniikasta ja kestävyydestä? Mielelläni kuulisin. 

Geelikynsien aiheuttamat allergiset oireet ovat nyt helpottaneet vaikka joiltain kohdin kutisevat uudestaan kevysti ja muutama rakkokin on vielä näkyillyt. Muuten pahin takana ellei nyt uudestaan aloita oireilua. Paranemisvaiheen alussa oli hieman ilkeää kun aiemmin nesteen vuoksi turvonneiden sormien iho alkoi kovettua, käytännössä sormenpäistä meni tunto lähes kokonaan. Pian iho lähti pikkuhiljaa pois, ja siinä vaiheessa olikin todella kipeät sormet; pariin otteeseen töissä sai laastareilla sormia kasailla ja tuon vaiheen jälkeen alta paljastunut ohut iho olikin todella herkkää. Hauska juttu on se, että sormenjäljet muodostavat uurteet eivät ole vielä palautuneet kokonaan; iho on osittain ihan sileä. Nyt sitten vaan paljon rasvailua ja öljyä että iho paranee. Hirveästi ei ole tehnyt vielä mieli kynsiä lakkailla tai koristella.

Seppälästä ostetun uuden Golden Rosen mattalakan ehdin testailla tässä kuitenkin, mutta mielestäni tuo mattajälki on hieman liian vaisu; matta ei ole ihan täysin matta ja etenkin käsiä käyttäessä kynsien pinta kiillottuu. Toisinsanoen, alussa kynnet olivat matat, mutta pari päivää lakkauksen teon jälkeen kynnet ovat kuin normaalilla lakalla lakatut. Siltikin, kiva lakkahan tuo on, ja veikkaan että tulee pari muuta väriä hankittua.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hauskaa, että kynsijuttuja saa osamaksullakin :D

Jennni kirjoitti...

kiva juttu tuo mimax ku saa sitten laskulla ja osamaksulle :) Taidanki siirtää omaa tilaustani hetkeksi :)

Hannele Eronen kirjoitti...

Sulle on tunnustus mun blogissa:
http://kunsii.blogspot.com/2012/01/toinen-tunnustus.html

Maryah kirjoitti...

HANI ja Jennni:

On kyllä ihan kiva plussa. :) Eihän tämä muuten verkkokaupoissa ole mikään uusi juttu, mutta kivaa että MiMaxillekin tällainen vaihtoehto tulee. Helpottaa varmasti monille mm. aloituspakettienkin hankintaa.

hannele: Kiitos. Kommentoinkin jo blogiisi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...