keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Läpinöitä ja löytöjä

Allerginen reaktio geeleille alkaa nyt helpottaa; kutinat, polttelut ja rakot ovat ainakin näillä näkymin ohi, mutta nyt sormet ovat siinä tilanteessa että sormenpäiden iho on käytännössä niin kovaa ja kuollutta että tunto sormenpäistä on lähestulkoon kadonnut kokonaan... lukuunottamatta niitä kohtia joista iho on jo lähtenyt; kipeitä kuin mitkä. Tänään onkin vuorossa öljykylpy, toivottavasti hieman helpottaa.

Katsokaas mitä ihanaisia meikkipussukoita löytyi Tiimarista! Toinen itselle, toinen myöhempään palkintoon niinkuin yhdet kynsitarroistakin.

Beauty bagit muistaakseni 4,95€.

Kynsitarrat Tiimarissa 1,50€ / pkt.

Laura vinkkasi eilen kivasta MIC -verkkokaupasta, olettekos täällä shoppailleet (itselle ihan uusi tuttavuus)? Ihania Elfin lakkoja ja edullisia siveltimiä, meikkituotteita ym. Ihastuin!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elfin jutut on ainakin paljon kalliimpia kuin oikeassa nettikaupassa eyeslipsface.co.uk joten niitä ei ainakaan kannata tuolta mennä tilailemaan.

Maryah kirjoitti...

Anonyymi:
Tuo on ihan totta että Elfeja saa vielä selvästi halvemmalla, mutta kaikilla ei varmastikaan ole luottokortin/PayPalin käyttömahdollisuutta eikä kielitaitoa, jolloin suomalainen verkkokauppa on helppo ja varma vaihtoehto. Ja itse ainakin mielelläni kannata suomalaisia yrittäjiä ellei tuotteiden hinnoissa ole ihan kamalaa riistoa.

Mielestäni 3,50€ kuitenkin kynsilakasta on vähän kaikesta huolimatta.

Kiitos linkkivinkistä kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

ai, mä olin tulossa sanomaa että mukavan edullisia meikkejä!:D kuitenkin, täytyy laittaa sivusto muistiin, jos sieltä joskus vaikka tilaisikin jotain ;) ja kyllä, en omista paypalin käyttömahdollisuutta,joten.. ;)

h3nna kirjoitti...

Olen monta kertaa tilannut E.L.F:istä, eikä sielä tarvitse luottokorttia tai Paypalia. Pystyy maksamaan ihan tavallisella VisaElecktronilla jolloin myös tarvitset nettipankkitunnukset siihen. Ja aikaahan tuossa ei mene kuin alle 2min :) Suosittelen tilamaan ihan E.L.Fin omilta sivuilta, postikulutkin ovat niin pienet että oikein naurattaa! :D

Maryah kirjoitti...

h3nna:

Ahaa, jännä juttu. Maksutavoissa ei äkkiä vilkaistuna sitä ollutkaan. En tiedä vaatiiko se sitten Electronilta erikseen tuota ominaisuutta, nimittäin olen kuullut ennenkin että Electroneita voi käyttää luottokortin omaisesti, mutta joskus muinoin kun sitä kokeilin, ei toiminut; johtui siitä ettei korttiini ollut liitetty tuollaista ominaisuutta.

Luottokortti ja PayPal löytyy itseltäni kyllä, mutta mitenhän siellä käy sitten esim Debit? Electronia en itse omista enää kun meni hermot sen kortin kanssa.

Siltikin, korostan vielä pidemmällä tähtäimellä ajatellen tuota suomalaisten yrittäjien -kosmetiikka-alalla monesti vielä naisyrittäjien- tukemista. Muutama euro meille sinne tänne, mutta kannattaa suomalaista yrittäjyyttä ja pitää meillä Suomessakin palveluita. :)

Anonyymi kirjoitti...

oisko sulla mitään hyvää vinkkiä että miten sais semmoset askarteluglitterit pois kynsistä kun ne ei meinaa lähtee normaalilla kynsilakanpoistoaineella?

Shiny kirjoitti...

Ihanat meikkipussit! En minäkään ollut kuullut tuosta MIC -kaupasta! vaikutta mielenkiintoiselta, kiitos kun jaoit :)

Maryah kirjoitti...

Anonyymi:
Hyvä kikka poistoon on "liottaa" kynsilakanpoistoaineella lakat/glitterit irti. Toisinsanoen, leikkaa/revi vanulapuista sopivan kokoiset palat kynsille (1/4 riittää per kynsi), kostuta ne kynsilakanpoistoaineella, aseta kynnen päälle ja kiepauta sormenpäiden ympärille foliota, anna vaikuttaa.

Mm. täältä blogista löytyy kuvien kera ohje: http://blackkohl.blogspot.com/2012/01/glitterlakan-poistaminen-made-easy.html

Shiny:
Eikös olekin. Molemmat, verkkokauppa ja meikkibägit. :P Lieneekö tuo kauppa sitten melkoisen uusi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...